Abel’s Wine Bar

 

Where Wine & Hospitality

 

Become One

Conceptul Abel’s Wine Bar

 

Wine bar-urile au aparut in Romania relativ recent. In acest moment in Capitala functioneaza mai putin de sase localuri din aceasta categorie. Un wine bar se adreseaza iubitorilor de vin de calitate aflati in cautarea unui spatiu de socializare in cadrul caruia sa poata degusta o varietate foarte ampla de sortimente aduse din toata lumea.

Intr-un wine bar  putem gasi un mod inedit de a cunoaste lumea prin intermediul vinului. Noi dorim chiar sa propunem clientilor Abel’s Wine Bar sa descopere aici un farmec aparte al Romaniei, pregatind in acest sens o selectie foarte ampla de vinuri autohtone de cea mai buna calitate. Conceptul de Wine Bar a luat nastere peste Ocean, in SUA, dar a devenit in scurt timp foarte popular in intreaga lume. Noi am mizat pe un model de local inspirat din amenajarile americane, dorim sa venim in intampinarea unei categorii ample de clienti dornici de experiente diferite. Clientii din Centrul Vechi isi doresc mai mult decat simpla socializare. Ei sunt in cautarea unor experiente memorabile. Pentru multi dintre noi vinul ofera astfel de momente greu de uitat.

abels concept

 Wine, Whisky & More

In Our stuning Wine Bar.

tentatii

Cu ce va tentam?

Localul nostru ofera clientilor o varietate de peste 100 de etichete de vinuri provenite atat din Lumea Noua – America de Sud, Australia, Africa de Sud , Noua Zeelanda – cat si de pe Vechiul Continent, mai ales din Romania. Sortimentele autohtone vor fi preponderente.

Ne-am propus sa mizam pe o politica in care sa punem un accent deosebit pe calitatea produselor din oferta. Nu vom promova intens vinurile scumpe, ci vinurile cu adevarat deosebite. Produsele listate au chiar preturi mai mici comparativ cu cele oferite de alte baruri si restaurante similare din Bucuresti.

Abel’s Wine Bar isi propune extinderea la nivel de tare, unul dintre promele orase vizate fiind Sibiul. Ulterior ne propunem si lansarea unei companii de distributie pe acest segment, avand un atuu in plus cunoasterea indeaproape a preferintelor consumatorilor, castigata in lucrul direct cu acestia in cadrul Abel’s Wine Bar.